Użytkownik serwisu wyraża domniemaną zgodę na realizowaną przez BRITISH SCHOOL ICT Politykę prywatności.

I. Jakie dane zbieramy?

1) Dane zbierane automatycznie

Podczas Państwa wizyty na stronach naszego serwisu WWW automatycznie mogą być zbierane standardowe informacje dotyczące tej wizyty, np. adres strony, z której trafili Państwo do serwisu BRITISH SCHOOL ICT, przeglądane w serwisie podstrony, czas, jaki spędzili Państwo w serwisie, adres IP Państwa komputera, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

2) Lista subskrybentów newsletterów BRITISH SCHOOL ICT

Chcąc otrzymywać aktualne wiadomości dot. działalności BRITISH SCHOOL ICT (newsy, oferta, promocje, itp.), mogą Państwo zapisać się na naszą listę subskrypcyjną i korzystać z darmowych newsletterów.

W każdej chwili mogą Państwo zrezygnować z newsletterów BRITISH SCHOOL ICT informując nas o tym drogą mailową na adres e-mail rodo@bs-ict.pl .

3) Dane zbierane, gdy kontaktują się Państwo z BRITISH SCHOOL ICT

Podczas wypełniania formularza kontaktowego, subskrypcji newslettera, bądź gdy zgłaszają Państwo swą kandydaturę do pracy w naszej firmie, prosimy Państwa o podanie danych osobowych, takich jak: imię i nazwisko, numer telefonu i adres e-mail (oraz innych, jeśli wymaga tego specyfika danego zgłoszenia), a także nazwy oraz danych adresowych i rejestrowych firmy, którą Państwo reprezentują i zajmowanego stanowiska - abyśmy mogli poprawnie Państwa rozpoznać i nawiązać kontakt, którego Państwo oczekują oraz poprawnie zrealizować zamówioną przez Państwa usługę.

4) Życiorysy i listy motywacyjne kandydatów do pracy w naszej firmie

Zanim nawiążemy współpracę, osoba prowadząca rekrutację musi upewnić się, że kandydat na lektora spełnia stawiane przez nas wymagania formalne (wykształcenie, doświadczenie zawodowe itp.) oraz poznać przyczyny i cele, dla jakich chcą Państwo dołączyć do naszego grona. W tym celu, prosimy Państwa o przesłanie aktualnego CV na adres praca@bs-ict.pl, w treści aplikacji prosimy dopisać klauzulę:

,,Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922). Oświadczam, że zostałem poinformowany o prawie wglądu do swoich danych i możliwości żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania oraz czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia.’’

Przekazane w ten sposób informacje wykorzystywane są wyłącznie w celach rekrutacyjnych i nie są przekazywane osobom trzecim bez wiedzy i zgody zainteresowanych. Podanie danych umożliwiających Państwa identyfikację jest dobrowolne.

II. Wykorzystanie ciasteczek ("cookies"):

Nasza strona internetowa wykorzystuje ciasteczka, które służą identyfikacji Państwa przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Państwu wyświetlić, oraz dostosowaniu treści oferowanych przez BRITISH SCHOOL ICT do Państwa indywidualnych preferencji.

III. Kto jest administratorem danych?

Administratorem danych gromadzonych za pośrednictwem serwisu jest firma BRITISH SCHOOL ICT Sp. z o.o. Sp. komandytowa, z siedzibą przy ul. Bolkowska 2D/H3, 01-466 w Warszawie.

Aby skontaktować się z nami, prosimy o skorzystanie z danych zamieszczonych w zakładce Kontakt.

IV. W jaki sposób wykorzystujemy Państwa dane?

Dane, które od Państwa otrzymamy, wykorzystamy wyłącznie w celach związanych z działalnością statutową BRITISH SCHOOL ICT Sp. z o.o. Sp. komandytowa, w tym:

  • w celu organizacji szkolenia (lub innej usługi edukacyjnej), na które się Państwo zgłosili
  • w celu nawiązania kontaktu z osobą zgłaszającą zainteresowanie naszą ofertą produktową, ofertą pracy itp.
  • aby dokonać weryfikacji i oceny zgłoszonej kandydatury (praca)
  • w celu wysyłki newslettera
  • w celach statystycznych (np. badając profil odwiedzających serwis)
  • w celach marketingowych - po nawiązaniu formalnej współpracy (np. kontakt referencyjny).
  • Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Państwem, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Państwa zapytanie (zamówienie subskrypcji).

    Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych i newsletterów. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

    V. W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

    Bazy danych BRITISH SCHOOL ICT są odpowiednio zabezpieczone przed wglądem osób trzecich i dostępem z zewnątrz.

    VI. Komu przekazujemy Państwa dane?

    Firma BRITISH SCHOOL ICT nie udostępnia odpłatnie Państwa danych podmiotom trzecim.

    Dostęp do danych osobowych mogą mieć następujący odbiorcy danych:

    1. Upoważnieni pracownicy administratora danych,

    2. Usługodawcy, którym w drodze umowy powierzono przetwarzanie danych osobowych na potrzeby realizacji usług świadczonych dla administratora danych, w szczególności podmioty takie, dostawcy usług IT, firmy księgowe, firmy windykacyjne, agencje reklamowe, firmy realizujące usługi logistyczne i kurierskie, kancelarie prawne i audytorzy zewnętrzni, oraz ich upoważnieni pracownicy – w zakresie niezbędnym do prawidłowego wykonania zleconych usług.

    Dane gromadzone przez BRITISH SCHOOL ICT mogą być udostępnione upoważnionym do tego organom państwowym (policja, prokuratura) w uzasadnionych przypadkach, na pisemny wniosek tych organów lub na żądanie Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych.

    Dokładamy wszelkich starań, by powierzone nam informacje były właściwie zabezpieczone i nie dotarły do osób nie uprawnionych do ich przeglądania, gromadzenia i przetwarzania.

    VII. W jaki sposób będziemy się z Państwem kontaktować?

    Jeżeli przesłali Państwo swoje zgłoszenie korzystając z formularza kontaktowego/zapytania na naszej stronie WWW, skontaktujemy się z Państwem telefonicznie lub mailowo, wykorzystując dane kontaktowe zamieszczone przez Państwa w formularzu. Możemy skontaktować się z Państwem za pomocą zwrotnego adresu e-mail lub numeru telefonu udostępnionego nam podczas przesłania przez Państwa zapytania na nasz adres e-mail lub jeśli w inny sposób wyrazili Państwo chęć nawiązania kontaktu z BRITISH SCHOOL ICT.

    VIII. Spełnienie obowiązku informacyjnego wobec kandydatów do pracy

    Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, że Administratorem Państwa danych jest British School ICT, Sp. z o.o. Sp. komandytowa, ul. Bolkowska 2D/H3, 01-466 Warszawa. Celem zbierania i przechowywania danych osobowych jest prowadzenie procesu rekrutacyjnego przez British School ICT, Sp. z o.o. Sp. komandytowa. Przysługuje Pani/Panu prawo do żądania dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, jak i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych poprzez kontakt: rodo@bs-ict.pl. Ma Pan/Pani również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także do wniesienia skargi do organu nadzorczego. Uprzejmie informujemy, że Pan/Pani dane nie podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane osobom trzecim bez wyraźnej zgody. Pana/Pani dane będą przetwarzane do dwóch lat po dokonaniu zgłoszenia. Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji procesu rekrutacji.

    IX. Spełnienie obowiązku informacyjnego wobec potencjalnych klientów

    Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, że Administratorem Państwa danych jest British School ICT, Sp. z o.o. Sp. komandytowa, ul. Bolkowska 2D/H3, 01-466 Warszawa. Celem zbierania i przechowywania danych osobowych jest udzielenie odpowiedzi na zapytanie i/lub przesłanie oferty przez British School ICT, Sp. z o.o. Sp. komandytowa. Przysługuje Pani/Panu prawo do żądania dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, jak i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych poprzez kontakt: rodo@bs-ict.pl. Ma Pan/Pani również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, a także do wniesienia skargi do organu nadzorczego. Uprzejmie informujemy, że Pan/Pani dane nie podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane osobom trzecim bez wyraźnej zgody. Pana/Pani dane będą przetwarzane do dwóch lat po dokonaniu zgłoszenia. Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do nawiązania kontaktu.

    X. Zmiany naszej polityki prywatności:

    BRITISH SCHOOL ICT zastrzega sobie prawo zmiany obowiązującej Polityki prywatności. Wszelkie zmiany zostaną podane do wiadomości publicznej poprzez opublikowanie nowej Polityki prywatności na stronie www.bs-ict.pl .

    XI. W jaki sposób mogą się Państwo z nami skontaktować?

    Administrator danych : Zarząd British School ICT, Sp. z o.o. Sp. komandytowa

    ul. Bolkowska 2D/H3, 01-466 Warszawa

    tel. 22 436 61 31-32, e-mail rodo@bs-ict.pl

    Adres do korespondencji:

    British School In Company Training

    ul. Naddnieprzańska 31 G

    04-205 Warszawa

    Referencje

    Kursy realizowane przez szkołę british school ict odznaczają się wysokim poziomem merytorycznym oraz fachowym podejściem.

    EOS KSI Polska Sp. z o.o.

    Zobacz więcej

    Chcesz dowiedzieć się o nowościach?

    Wpisz swój adres e-mail.

    klienci british school ICT

    Struktura organizacyjna Szkoły Językowej British School, w połączeniu z doświadczeniem w organizacji szkoleń językowych w środowisku biznesowym, zyskują coraz większe uznanie Klientów.

    Podkreślają oni, że przy podejmowaniu decyzji o rozpoczęciu współpracy z British School, poza wiedzą ekspercką, nie bez znaczenia była także elastyczność, pasja i zaangażowanie naszych specjalistów.

    Jeżeli chcecie Państwo przekonać się, co możemy wnieść do rozwoju kompetencji językowych Waszych pracowników, zapraszamy do kontaktu:

    ul. Bolkowska 2D
    (Róg Powstańców Śl. i Górczewskiej)
    01-466 Warszawa

    Back office:
    ul. Naddnieprzańska 31G
    04-205 Warszawa

    tel. 22 436 61 31
    tel. 22 436 61 32
    fax. 22 610 66 23

    Szkoła otwarta:
    Pn - Pt: 8:00-17:00

    Oddziały British School w Polsce:

    • Będzin
    • Bydgoszcz
    • Chorzów
    • Ciechanów
    • Dąbrowa Górnicza
    • Gdańsk Wrzeszcz
    • Gdynia
    • Grodzisk Mazowiecki
    • Iława
    • Katowice
    • Kętrzyn
    • Legionowo
    • Lidzbark Warmiński
    • Łomianki
    • Mielec
    • Olsztyn
    • Opole
    • Osielsko
    • Otwock
    • Pisz
    • Pruszków
    • Rumia
    • Rzeszów
    • Skierniewice
    • Sochaczew
    • Stalowa Wola
    • Tarnobrzeg
    • Warszawa
    • Wołomin